Karácsonyi piás sütik? Kevés piával? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval én 13 éves vagyok, most leszek karácsony előtt 14 éves. Fiú vagyok, éás anya azt mondta hogy egy pici alcoholos sütit vagy valamit ihatok, de nem azt mondta sok sikert olyat találni amiben kevés van.. tudtok linkelni vagy mondani ilyet?2016. nov. 26. 10:08
1/9 anonim válasza:
A süteményekbe csak egy kanálnyi alkoholt szoktak tenni. Az még a kicsi gyerekeknek sem árt. De 14 évesen már megihatsz egy pohár bort evés után.
2/9 anonim válasza:
Rum baba :) Nem bonyolult megcsinálni, és baromi jól néz ki befőttben, ajándéknak is megcsinálhatod a szüleidnek, csak szerezni kell rumot hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
És az igaz hogy az alkohol butít?
2016. nov. 26. 11:38
4/9 anonim válasza:
Az alkohol gyakorlatilag sejtméreg, nem véletlenül használják fertőtlenítésre, megöli a baktériumokat. Felelősségteljesen, mértékkel fogyasztva nem butít. Rengetegen isznak napi szinten 1-1 pohár bort, semmi bajod nem lesz tőle. 13 évesen azért még óvatosan, legyen ez egyszeri alkalom :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) A szüleim nem engedik ezt a "Somersbvy-t" 1 % alkohol, és ízesített, de még a 0.0 %-os sört sem, 14 -éves leszek, mit kérdezzek tőlük?
Hogy megengedjék vagy vegyenek nekem?
2016. nov. 26. 17:41
6/9 anonim válasza:
Sössél fahéjas karikát és szürcsölgess mellé egy kis pohár vörös bort.
7/9 anonim válasza:
Ha sütibe tesz rumot az anyukád, abból az alkohol teljesen elpárolog, csak az íze marad meg. Emiatt nem kell aggódnod, sem neked, sem neki. Minden sütött/főzött étel, amihez alkoholt tesznek, így viselkedik.Az illúziód meg lesz, hogy "piás " sütit ettél, de semmiképpen nem fog megártani.Mint anya, a konkrét ital kínálását nem tenném, még egy gyenge pohár borral sem, de ez az én privát véleményem.
9/9 A kérdező kommentje:
Kösznüöm szépen. :)
2016. dec. 3. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!