Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött káposztába milyen...

Töltött káposztába milyen füstöltet szoktatok rakni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 2. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyet, abba nem szokás
2016. dec. 2. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
mifelénk szokás, füstölt oldalast vagy tarját szoktunk
2016. dec. 2. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 ede1219 ***** válasza:
85%

Csülköt a közepébe, és körberakom nyers oldalasdarabokkal, hogy ne féljen egyedül.


[link]

2016. dec. 2. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 ede1219 ***** válasza:
100%
Annyi különbség van a feltöltött receptem és a a között ahogy mostanában csinálom, hogy a csülök és az oldalas egy sor, arra egy kis káposzta, rá egy sor töltelék, majd megint káposzta.
2016. dec. 2. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szalonnát.
2016. dec. 2. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ház, annyi szokás. Sonka, csülök, oldalas, tarja, szalonna, minden lehet, amit előttem említettek. De olyant is ismerek, ahol füstölt kolbászt főznek bele.
2016. dec. 3. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a töltelékébe daráltatok füstölt szalonnát. Minden hentesnél külön kiselőadást kellett tartanom ,mire megértette.1kg lapockához, 20dg fütölt szalonna.
2016. dec. 3. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is csülköt, vagy oldalast, esetleg füstölt fülét-farkát, amennyiben már nem terveznek kocsonyát főzni.
2016. dec. 3. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

A csülök jól hangzik, de ha rakok bele, akkor más nem fér a lábasba :(

Egy kis füstölt kolozsvári szalonnát szoktunk belerakni, és amellé kerestem ötletet. Azt hiszem az oldalas lesz.

Meg lehet, hogy bátor leszek, és kipróbálom kolbásszal. Jól hangzik, csak így még nem ettem.

2016. dec. 3. 09:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Bármi jó lehet, maga a füstös íz dob elég sokat rajta.


Főztem már olyanoknak is, akik nem ettek sertéshúst, pulyka felső comb volt a töltelékbe darálva, és füstölt marhaszegy, meg f.libacomb volt közé rétegezve.


A füstölt kolbászhoz se kell olyan nagy bátorság, illik hozzá az íze, nyugodtan lehet beletenni egy darabot.


A csülökből se kell az egész, ha nem fér.

Levágsz belőle pár vastagabb darabot, és akkor nem csont foglalja a helyet, meg jobban is el lehet rendezni kisebb darabokban.


A maradékot meg leszeded a csontról összekockázod, és csonttal együtt elfőzöd valami bablevesbe, bármi oda illőbe.

2016. dec. 3. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!