Töltött káposztába milyen füstöltet szoktatok rakni?
Nagyon köszönöm a válaszokat.
A csülök jól hangzik, de ha rakok bele, akkor más nem fér a lábasba :(
Egy kis füstölt kolozsvári szalonnát szoktunk belerakni, és amellé kerestem ötletet. Azt hiszem az oldalas lesz.
Meg lehet, hogy bátor leszek, és kipróbálom kolbásszal. Jól hangzik, csak így még nem ettem.
Bármi jó lehet, maga a füstös íz dob elég sokat rajta.
Főztem már olyanoknak is, akik nem ettek sertéshúst, pulyka felső comb volt a töltelékbe darálva, és füstölt marhaszegy, meg f.libacomb volt közé rétegezve.
A füstölt kolbászhoz se kell olyan nagy bátorság, illik hozzá az íze, nyugodtan lehet beletenni egy darabot.
A csülökből se kell az egész, ha nem fér.
Levágsz belőle pár vastagabb darabot, és akkor nem csont foglalja a helyet, meg jobban is el lehet rendezni kisebb darabokban.
A maradékot meg leszeded a csontról összekockázod, és csonttal együtt elfőzöd valami bablevesbe, bármi oda illőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!