Vettem az egyik nagyáruházban lefagyasztott leveles tésztát. Sós rudakat készitettem belőle, de néhány óra mulva izetlen, rágos-nyullós semmivé vált. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
A kinyujtott tésztát tojással kentem meg és sajttal szórtam meg.Igaz, a mélyhütőből kivett csomagot csak két nap mulva készitettem el.2016. dec. 10. 14:32
1/2 anonim válasza:
Az nem tett jót neki, hogy két napig hagytad a hűtőben. Felengedés után kell azonnal kisütni, és az is való igaz, hogy csak frissen jók, másnap szinte már élvezhetetlen a kész süti is.
2/2 anonim válasza:
Több fajta leveles vajas tészta van, legközelebb egy másik fajtát próbálj ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!