Maggi tepsis húsos burgonyát készítek, de a hús dupla adag, viszont alap porból csak egy zacskó van, mit tegyek hozzá, hogy ne legyen ízetlen?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 14:12
2/4 anonim válasza:
Nézzük, mit is tartalmaz ez a por, csak hogy belőhessük az ízvilágot:
"Maltodextrin, Kukoricakeményítő, Szárított zöldségek 19,2% (vöröshagyma, fokhagymapor, petrezselyemlevél), Élesztőkivonat, Sovány tejpor, Füstölt sertésszalonna zsír (füstölt sertészsír, antioxidáns: rozmaringkivonat), Marhazsír (marhazsír, antioxidáns: rozmaringkivonat), Őrölt fűszerek (szerecsendió, fehérbors, kurkuma)
Nyomokban glutént, tojást, szóját, zellert és halat tartalmazhat."
A fenti fűszerek közül bármi mehet bele, ami van otthon. Rozmaringot és fokhagymát tennék bele elsősorban.
3/4 anonim válasza:
Só, bors fokhagyma biztos van otthon (ezek alap dolgok )
Nem tudom egyéb fűszerekből hogy állsz, de esetleg egy kis majoranna is feldobja, ha más nincs.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! fokhagymát, rozmaringot, borsot és petrezselymet tettem bele. én is abból indultam ki, hogy miből készült a por. nagyon finom lett! :-) nagyon kezdő vagyok, úgyhogy örülök a sikernek!
2016. febr. 16. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!