Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak zacskós levest?

Hogyan csináljak zacskós levest?

Figyelt kérdés

Szóval, hogyan csináljak olyan leves port ami a zacskóba van?

Krémlevesek érdekelnének, mivel imádom a krémleveseket, a zacsisakat is csak azok drágák, meg ki tudja mi van bennük.

Szárítsam meg a hozzávalókat, daráljam le és keverjem össze és ennyi elég lenne? Egy kevés keményítő egy kevés szárított hagyma satöbbi és ha felöntöm vízzel ugyanazt az eredményt kapom?



2015. jan. 23. 13:08
 1/4 anonim válasza:
100%
Miért zacskós levest? Valószínű hasonló eljárással készül a gyárban, mint amit itt leírtál. Azonban az otthoni elkészítése a levespornak roppant hosszú és bonyolult lenni. A levespornak meg pont az a lényege, hogy hipp-hopp megvan, még egy 20-as éveiben járó lány is meg tudja főzni. Krémlevest meg otthon is lehet ajánlani (pl. zellerkrém, brokkolikrém, burgonyakrém stb.) Ajánlám figyelmedbe pl. Horváth Ilona klasszikus régi szakácskönyvét.
2015. jan. 23. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Vágom én, tudom hogy kell főzni krémlevest, folyamatosan csinálom, csak azt szeretném, hogy ne hűljön ki mire elviszem melóba, mert itt nincs mikró, csak ballon, meg gép amiből jön forró víz, szal ha el tudnám vinni a port, akkor csak felönteném és kész.

Vagy ha más nem tudtok ajánlani, olyan leveses tálat ami tartja a forróságot egy óra buszozás után télen?

Illetőleg milyen jó termoszok vannak, mer ha mást nem akkor leviszem abba és beleöntöm a kupakjába.

2015. jan. 23. 13:27
 3/4 Ügyet Lenke ***** válasza:
30%
csináld frissen és vegyél levestermoszt...
2015. jan. 23. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

leszárításhoz gép kellene.

levestermosszal probáld meg

2015. jan. 23. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!