Hogyan csináljak zacskós levest?
Szóval, hogyan csináljak olyan leves port ami a zacskóba van?
Krémlevesek érdekelnének, mivel imádom a krémleveseket, a zacsisakat is csak azok drágák, meg ki tudja mi van bennük.
Szárítsam meg a hozzávalókat, daráljam le és keverjem össze és ennyi elég lenne? Egy kevés keményítő egy kevés szárított hagyma satöbbi és ha felöntöm vízzel ugyanazt az eredményt kapom?
Vágom én, tudom hogy kell főzni krémlevest, folyamatosan csinálom, csak azt szeretném, hogy ne hűljön ki mire elviszem melóba, mert itt nincs mikró, csak ballon, meg gép amiből jön forró víz, szal ha el tudnám vinni a port, akkor csak felönteném és kész.
Vagy ha más nem tudtok ajánlani, olyan leveses tálat ami tartja a forróságot egy óra buszozás után télen?
Illetőleg milyen jó termoszok vannak, mer ha mást nem akkor leviszem abba és beleöntöm a kupakjába.
leszárításhoz gép kellene.
levestermosszal probáld meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!