Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz olyan a vaníliás...

Miért lesz olyan a vaníliás cukros zacskó egy idő után, minta zsíros lenne?

Figyelt kérdés
A zacskó maga sötét lesz, olyan külsőre, mintha zsíros lenne, de a vaníliás cukor is megsötétedik benne egy kicsit. Mitől van, dobjam ki?
2015. ápr. 17. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A vanilía illatát illóolajok adják és ezek idövel átáztatják a zacskót.


Nem biztos, hogy bármi baja is van emiatt a vaniliáscukornak, de egyértelmüen mutatja, hogy már nem friss.


Nem dobnám ki (hacsak megszagolva nincs rossz szaga), de rövid idön belül felhasználnám.

2015. ápr. 17. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Szagát nem érzem sajnos, mert 3 éve elveszítettem a szaglásom, de majd a szomszéd asszonyhoz bekopogok egy szag-teszt erejéig.
2015. ápr. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!