Tudtok nekem segíteni megfőzni ezt a zacskó csőkukoricát?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy van itt ez a zacskó főtt kukorica:
Én nagyon szeretem a főtt kukoricát, csak nem vagyok ilyen konyhai lény.
Van egy ilyen sütő-fözőnk is:
Szerintem vannak lábosok is meg minden ami kell, csak segítsetek lépésről lépésre minnél részletesebben!
Előre is köszi!:D
Úgy is lehet, hogy egy fazékban vizet forralsz, amiben elférnek a héjától megfosztott kukoricacsövek. amikor a víz forr, akkor beleteszed, majd az újraforrástól számítva 10-15 perc alatt megfő a zsenge kukorica.
a vízbe egy lapos evőkanál sót is tehetsz.
Szerintem cukor nem nagyon kell, mert most még jó édesek a csemegekukoricák, de ha gondolod, nyugodtan.
Fedőt tegyél rá.
Belerakod a vízbe,és bekapcsolod alatta a gázt.
Én szoktam bele dobni a leveleiből,fingom nincs van e jelentősége,anyámtól láttam így anno.
Semmiféle szaktudást nem igényel . Ha jó zsenge,csemege kukorica akkor kb negyed óra alatt megfő,és finom lesz. Ha öreg ,akkor ígyis úgyis szar lesz . :D
És mindenki nevében köszönöm,hogy gondoltál az értelmi fogyatékkal élőkre is,akik esetleg nem tudnak vizualizálni egy szatyor kukoricát,vagy egy tűzhelyet XDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!