Marinált lazac megfelelő elkészítése?
Figyelt kérdés
A dobozra az van ráírva, hogy 30 percet kell berakni a sütőbe, 200 fokon.
Elsőre megpróbáltam ezt az elkészítést, de sajnos egyáltalán nem volt olyan jó lazac íze, mint amiket eddig ettem pl. étteremből.
Mondhatni nem nagyon volt íze, azt olvastam ez általában túlsütés miatt van. 30 perc 200 fok alatt túlsült volna? Kifejezetten puhának sem éreztem, olyan közepes volt, forró egyáltalán nem volt, inkább olyan langyos, picit meleg. Szerintetek mi lehetett a rossz? Mit kellene másképp?
2016. nov. 9. 20:03
1/2 anonim válasza:
Ez túlsült. Egy szelet lazacnak ez az idő rengeteg.
2/2 A kérdező kommentje:
2 szelet van benne.
De akkor a dobozra miért írnak 30 percet? Szerintetek mennyivel lenne érdemes próbálkozni jelen esetben? (200 fokon)
2016. nov. 10. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!