Alaszkai tőkehalfilé elkészítése olaj és zsíradék nélkül?
Figyelt kérdés
HOgyan lehet igazán finomra megcsinálni? Süssem, vagy pároljam? Hogyan? Eddig csak csirkemellel volt dolgom, és azt is csak azért, mert a családból egaedül én ddiétázom, így magamnak kell párolni mellet, ha szeretnék azt enni, viszont most hal ehetnékem van, de gőzöm sincs, hogyan kell ekészíteni, hány fokon, mennyi ideig, mibe csomagolva, hol.2016. szept. 3. 08:11
1/1 anonim válasza:
Vegyél sütőzacskót, és tedd abba ízlésed szerinti zöldségekkel együtt!Egyszerre megvan a hal és a köret is.
A zacskó csomagolásán le van írva a felhasználás módja.
Nagyon finom az így elkészült étel, mi rendszeresen esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!