Kevés olívaolajon sült alaszkai tőkehalfilében kb hány kalória van?
Figyelt kérdés
1 kilós csomagban volt 4 db nagy szelet megsütöttem kettőt, de annyira picire összement, hogy be is vágtam vacsira. Szóval fagyott állapotban fél kiló volt (sütés utan jóval kevesebb)Lehetséges hogy így megettem majdnem 500 kalóriát azzal a kevés hallal, úgy hogy az olajat még nem is szamoltam bele? ( csomagolas alapján) Szerintetek sok volt ez vacsira? Zöldséget ettem mellé.2014. júl. 11. 21:04
1/3 anonim válasza:
a fehérjén mi a fenét aggódsz?
annyi hiba történt itt,hogy olajban sütötted nem zsírban/kókuszzsírban.
2/3 anonim válasza:
Ha tényleg alaszkai, akkor 985.
De ha véletlenül norvég, akkor 986.
3/3 anonim válasza:
A fagyott állapotban mért halsúly számít (ha ez 500 kcal a csomagolás szerint, akkor annyi), és ehhez jön még az olaj. Azt, hogy mennyi a "kevés" elég nehéz eldönteni, legközelebb mérd meg (evökanállal is megfelel)
Egy evökanál olaj kb 100 kcal körül van.
Az, hogy sok-e vacsorára, csak akkor tudja bárki is megmondani, ha megmondod, hogy mennyi a napi kereted és mennyit ettél ebböl meg nap közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!