Mennyi a vér kcal és tápanyagtartalma?
Nem mindegy, úgyis lemozgod, aztán annyi.
Így annyit ehetsz belőle, amennyit akarsz.
Olyan kevés kcal ez hogy letudom mozogni? :S
(Napi 30 percet futok)
Belsőségnek számít. Pontosan kiszámítható egy vérkép alapján, mennyi tápanyag van benne. Te Harcművész pedig nagyon buta vagy...a tejben ott a marhainzulin, de a vérben nincs benne a humán???
Nincs benne cukor? Nincs tele káros trigliceriddel?
Minden benne van, szóval a szakmaiságod taglalását itt fejezzük be, fogalmad sincs az emberi testről, maradjunk ennyiben.
A vér azért jó, mert igen magas energiatartalma van, sok ásványi anyaggal. Nagyon sok vas van benne, viszont az összes anyag, ami megtalálható bennünk, az jelen van az állat vérében is.
Utolsó, mesélj a papának mekkora borjú vagy és mennyi marha inzulinra van szüksége a szervezetednek, gügyögj.
Mennyi cukor van a vérben? Egy cukorbeteg desznyót esző?
Hogy jött ide az emberi test, és miért nincs fogalmam róla? Dehogy nincs, egy kis csavarás itt, egy roppantás ott és olyan az emberi test mint egy rongybaba, nagyon is jól tudom (úgy hogy fogalmazzunk finoman kérem).
Írj egy káros trigliceridet, várjuk, szeretettel és kíváncsisággal, nyitott fülekkel szemekkel elmével :)))
"A vér azért jó, mert igen magas energiatartalma van, sok ásványi anyaggal. Nagyon sok vas van benne, viszont az összes anyag, ami megtalálható bennünk, az jelen van az állat vérében is."
A vér azért jó, mert ami megtalálható bennük, az jelen van az állat vérében is. <- így leegyszerűsítve az utolsó mondatot, szóval éjjel még oké hogy valaki rosszul fogalmaz amikor alvás helyett ír, na de reggel..
Igen, én érvelni szoktam - és még mindig várom az érvet hogy miért rossz egy triglicerid, szerintem a zsír-koleszterin mítoszra gondolsz, de az egy nagy szakmai tévedése volt az orvosoknak..
És a kedves, elismerő, értelmes írásokat (ezt tedd mind idézőjelbe) igyekszem szintén kedvesen lereagálni. Örvendek hogy sikerült, azért ne tegyél kárt a falban miattam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!