Egy burgerkinges sajtburgerben kb mennyi kcal van?
Figyelt kérdés
Ugyanis én megnéztem a magyar oldalukon ott 373 kcal-t írt de most az előbb az amerikait is megnéztem és az pedig egy sajtburgerre 290 kcal-t ír. Most melyik az igazi?2012. dec. 1. 13:19
1/2 anonim válasza:
300-350 körül.
És mivel gluténos, szénhidrát dús kaja, ezért az egész megy zsírraktárba ellenben ha ennél egy sima sült kolbászt, 500 kcal-nyit, amivel egy grammot nem zsírosodnál :)
2/2 anonim válasza:
Az mindegy is. Gané alapanyagokból csinálják a sajtburgert, ami fogyókúra idején(meg semmikor) nem ajánlott. 200 gramm csirkemellnek is kb. 300 kcal az energiatartalma, mégis fényévekkel jobb, mint a mekis hulladék kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!