Ez így kb mennyi kcal? Nagyon hízlal?
Ne legyél már ilyen életképtelen cseszdmeg, ott van a mekiben minden kajának a kcal tartalma, pontosan, nem csak kb, talán még a honlapon is fent van.
Istenem.
Megjegyzem, van grillcsirkés saláta a mekiben, nem csak sajtoskenyér és fánk.:]
Dupla sajtos toast: 235 kcal
A vaníliás fánk nincs fennt, de a csokis 190 kcal, jobb híján számoljunk azzal. Szóval ez összesen: 425 kcal. Gyakorlatilag semmennyi. Egyél ma még bátran.
Hiába, nem számít a kcal.
Az számít, hogy semmi értelmeset nem ettél. Igen, így simán lehet zsírosodni, izomzatot leépíteni. Mekis 'kaja'.. kicsit sajnállak : /
Hús, zsír, zöldség, legyen ez az alap!
6. válaszoló, a gabonákból nyert fehérjében a glutén is benne van, ami mérgező (kevésbé érzékenyeknek is csak még nem látják). A hasznos tápanyagok része nem szívódik fel, mert a lektinek károsítják a bélfalat a fitátok pedig megkötik az ásványi anyagokat. Így lehet egy alapból még ehető (bár gyanúsan meg nem romló) húspogácsa jó hatásait ellensúlyozni.
Remélem csak rosszul éreztem, hogy valaki a mekis szemetet pártolja, egyáltalán azt fogyaszthatónak tekinti, mert megkeresem.. és én is késsel járok, sőt véletlen még használni is tudom :)))
"Megnéztem csak érted cicukám, egy duplasajtosban 11 gramm fehérje van. Tekintettel arra, hogy egy átlagos, 50 kilós nőnek 80 grammra van szüksége per nap, így ez nem elhanyagolható. puszi!:)"
Édesdrágaszépbaba!
Az a 11 gramm fehérje nem a duplasajtból van, hanem abból a húskészítményből ami közte van. Tekintve, hogy 10 dkg csirkemell 24 gramm fehérjét tartalmaz, és emellett 1 gramm zsír és fél gramm szénhidrátot. A duplasajtos szarod mennyi (telített)zsírt és szénhidrátot tartalmaz?
A napi szükséglet súlytartáshoz 0,8g/testtömeg kilogramm. Tehát egy 60 kilós nőnél 48g. Súlytartáshoz. Ha viszont már fogyózni akar akkor 1,5g/testömeg kilogramm és intenzív edzés kellene. Egyébként idióta kifejezés ez a fogyás. Senki sem fogyni akar, hanem jó alakot szerezni, ahhoz pedig nem fogyni kell, hanem a test zsír-izom arányát 13% körülire csökkenteni úgy, hogy közben nem veszítesz a súlyodból.
Így képzeld el. Érted már, hogy miért baromság a "fogyás" a kalóriaszámlálgatás és az olyan kérdések, hogy 180 centihez vagyok 40 kiló az jó?!!!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!