Coca Cola ZERO kcal?
Figyelt kérdés
azt írja a csomagolás hogy 100ml 0,3kcaloriát tartalmaz
fehérje <0,1
szénhidrát <0,1
zsír 0
rost 0
nátrium <0,01
Most akkor ez nem hizlal ? Néha napján lehet inni 1 pohárral? mert a vízből már elegem van... ( nagyon nem érdekel hogy ki szerint mit okoz az édesítőszer )
2012. dec. 1. 20:16
1/22 anonim válasza:
nem értem hogy miért ne lehetne belőle inni :/
2/22 30BananasADay válasza:
Tényleg zéró kalória viszont aszpartám az édesítő ami hizlal(tudom hogy kiírtad hogy nem vagy kíváncsi, de ütközik a kérdésed és a kritériáid.).Lehet hülyeségnek hangzik, de jól ki van ez találva.
3/22 A kérdező kommentje:
már 5 hónapja nem iszom más csak vizet meg ásvány vizet mert addig 6 éven keresztül nem is ittam tiszta vizet
2012. dec. 1. 20:26
4/22 A kérdező kommentje:
hogy hizlal valami ami nem tartalmaz semmi hizlalót >.<
2012. dec. 1. 20:29
5/22 30BananasADay válasza:
Amióta megjelent az aszpartám nőtt az elhízás.Plusz ez a legmocskosabb édesítő, éhesebbé is tesz és beleszól az anyagcserédbe.
6/22 A kérdező kommentje:
akkor mondjatok olyat ami nem hizlal és nem víz vagy ásványvíz.
2012. dec. 1. 20:35
7/22 anonim válasza:
Tea. Zöld tea.
Úgy hizlal az amiben nincs kalória, hogy az elhízás egy beteges anyagcsere folyamat, beteggé pedig nem kalóriák tesznek. Hanem sok minden: gyógyszer, nem megfelelő kaja stb..
Ugye 30 Banán? :)
8/22 30BananasADay válasza:
Legalább ebben az egyben egyetértünk. :P
Hát most ez fájni fog lehet, de a víz a legjobb amit ihatsz és ahogy harcos mondta, tea.Vagy az én hitvallásom szerint friss házi gyümölcslé.
10/22 A kérdező kommentje:
de a teába is kell valami édesítő nem?
2012. dec. 1. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!