Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Coca Cola ZERO kcal?

Coca Cola ZERO kcal?

Figyelt kérdés

azt írja a csomagolás hogy 100ml 0,3kcaloriát tartalmaz

fehérje <0,1

szénhidrát <0,1

zsír 0

rost 0

nátrium <0,01

Most akkor ez nem hizlal ? Néha napján lehet inni 1 pohárral? mert a vízből már elegem van... ( nagyon nem érdekel hogy ki szerint mit okoz az édesítőszer )

2012. dec. 1. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Én is a zöld teát javaslom, magában, ízesítetlenül (van annak saját íze). Én minden reggel lefőzök egy kancsóval, és eliszogatom napközben. Ha elfogy, akkor vizet iszok.
2012. dec. 1. 22:02
 12/22 A kérdező kommentje:

de a zöld teának édesítővel / cukorral is olyan rossz íze van :S

milyen fajta zöld teát iszol?

2012. dec. 1. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Cukorral rossz is, magában finom.

Vagy ha már.. akkor mézzel és citrommal, vagy narancslével (megfázás idején szoktam így, szerencsére ritkán).

Hát pedig ennyit lehet inni rossz hatás nélkül. Ízesítetlen teákat (azért jegyezzük meg a gyógyteáknak hatásuk van, és egészséges szervezetet idővel kizökkentenek valamerre), gyümölcsleveket, vizet. A többi aromás, édesítős élelmiszeripari vacak lesz.

2012. dec. 1. 22:17
 14/22 30BananasADay ***** válasza:
41%
Harcosnak igaza van. Az lesz a legjobb ha megbékélsz a gondolattal hogy a víz és az ízesítetlen teák a legjobb italok.Tudom hogy nehéz leállni az ízesített szarokkal, de ha nap közben nem gyilkolod az ízlelőbimbóid mégtöbb természet ellenes ízzel (túlfeldolgozott kaják) akkor finom lesz a víz is.Én már nem szívesen iszok mást.
2012. dec. 1. 22:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs rossz íze cukor meg minden franc nélkül...

Én Pickwick-es zöldteát vettem, lehet kapni ízesítettet is, a mangós nagyon finom. Magában, csakis.

2012. dec. 1. 22:44
 16/22 A kérdező kommentje:
mondjatok egy jó zöld tea fajtát.
2012. dec. 1. 22:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Impra zöldteának különféle gyümölcsös változatai vannak. Steviával, citromlével jó az.... De szerintem bármilyen gyümölcsteát is ihatsz.
2012. dec. 1. 23:10
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Banán válaszát most ki pontozta le 0%-osra? Mi van itt piroskéz fantomok? O.o
2012. dec. 1. 23:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan ihatsz Zero Colat, egeszsegesebb nem leszel tőle, viszont az tuti, hogy hízni sem.
2012. dec. 2. 02:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Citromos víz? Én azért vagyok odáig.
2012. dec. 2. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!