Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Izetlen bakonyi? Ragos husi?

Izetlen bakonyi? Ragos husi?

Figyelt kérdés

Bakonyit csinalok.

Megvan az alap es a husi is fo a gombas szoszban de so boros es piropaprika jtan is izetlen. Pedig fjstolt szalonnat tettem ala az elejen.

Mit tegyek meg bele?

Plusz ragos a husi.

Hiaba fozom nem javul.

Karajbol csinalom. Parom azt szereti


2016. márc. 5. 11:20
 1/6 A kérdező kommentje:
A siras kerulget...total ketsegbe vagyok esve
2016. márc. 5. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha íztelen tovább kell fűszerezni, ha rágós tovább kell főzni.

A sírás nem segít egyiken se.

2016. márc. 5. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Valami delikát szerű fűszert bele, nem kell sajnálni, csak a sósságra figyelni.
2016. márc. 5. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Milyen nreceptet használsz és mióta fözöd?


2. Alapesetben ha íztelen, akkor vagy túl sok benne a folyadék, vagy túlkevés a füszer, vagy mindkettö.


3. Ha rágós a hús, akkor tovább kell fözni.


4. Ételízesítöt tenni bele hülyeség,mert csak mérgezed magad vele, és emellett még ocsmany íze is lesz az ételnek.

2016. márc. 5. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Bakonyiba nem kell túl sok fűszer, a paprika és a bors az alap, de én, mint a legtöbb gombás ételt, meg szoktam szórni egy csipet kakukkfűvel és borsikafűvel. Jót tesz neki. Azon kívül én sósan étkezem, ha nincs az ételben elég só, akkor a többi fűszert sem érzem, az egész ízetlennek tűnik, de ezt nem tanácsolom, csak elmondtam magamról :)

A karaj az egyik legpuhább része a sertésnek, olyan nincs, hogy megfelelő idejű főzés után rágós maradjon. Főzd még egy fél órát, és finom lesz.

2016. márc. 5. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A karaj ill. sertésborda nagyon hamar elkészül. Elősütés után néhány perc párolás elég neki a gombás alapban. Minél tovább "főzöd" Annál szárazabb hús a végeredmény.

Biztos hogy karajból készíted? Mert ha esetleg inasabb, hártyásabb egy bordaszelet 15 perc akkor is elég lenne neki!

A borsikafű, kakukkfű nagyon jó ajánlat!

2016. márc. 8. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!