Húsok áztatása? Így rágós és ízetlen lesz minden nem?
Figyelt kérdés
Anyósom próbál meggyőzni róla hogy úgy jó ha vízbe van és ázik jópár órát mielőtt megcsinálja! Én max lemosom őket, esetleg fokhagymás tejben a karajt és a tengeri halat szoktam max, de ő 6-10órára minden húst (májat, csirkemellet, karajt stb.) csomagolatlanul tehát nem kiengedés céllal, beáztat vízbe.2016. júl. 12. 17:37
1/3 anonim válasza:
Se rágós, se ízetlen nem lesz, csak semmi értelme.
2/3 anonim válasza:
Tényleg a világon semmi értelme. Nem is hallottam még ilyesmiről.Éppen elég vizesek a mai húsok, nem kell, hogy még szívjanak magukba.
Ne vitatkozz vele, ő csinálja úgy, ahogy a meggyőződése diktálja, te pedig, úgy, ahogy TE akarod.
3/3 anonim válasza:
És jó a főztje? Ha nem, akkor nem kell követned a tanácsát. Amúgy persze, hogy nem kell áztatni a húst. Lemosod maximum, és szárazra törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!