Abárolni kell a vaddisznóhúsomat. Akkor mikor pácoljam?
Figyelt kérdés
Kaptam vadhúst, a vadász azt mondta, abárolni kell 2 órát 60 fokon. De pácolni is szeretném. Most akkor ezt hogy csináljam?2010. ápr. 29. 16:23
1/2 anonim válasza:
Ha vaddiszno hust főzés elött egy nappal bepácolod.VIZ BABÉRLEVÉL EGY KICSI BORS: ecet. EZ A LEGEGYSZERÜBB BEPÁROCÁSI MODSZER. Majd másnap reggel bográcsban , vagy bennt a fazékban meggcsinálod ugy mint a huslevest.BOGRÁCSBA SZOKTAM: HA VAN EGY KIS VÖRÖRÖSBORT IS TETYÉL HOZZÁ: Ha nincs az se baj füszererzdd, jobban .. Jol áztasdd ki a hust mielött neki kezdenél Olcsobb megoldást nem tudok. nekünkigy bevállt és jó.
2/2 anonim válasza:
Szia! szerintem előbb csináld úgy, ahogy a vadász mondta,
aztán szeleteld föl, csinálj egy jó fűszeres pácot, hagyd benne egy napig, majd sütőben süsd meg.
én disznóhúst /tarját / szoktam pácolni méz+mustár+kecsap+foghagyma+bors,só,olaj keverékébe.
szerintem a vadhús is finom lenne vele.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!