Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Toroskáposztát hogyan csináljá...

Toroskáposztát hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
Disznófarokból csinálom holnap.
2016. okt. 16. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás. Én így:


hagyományos pörköltöt készítek fele sertéscombból, a többi hús bőrös, csontos részek. Amikor félig puha a hús, hozzáadok kétszeres mennyiségű, szükség esetén leöblített, kicsavart savanyú káposztát. Végül zsírjára pirítom.

Néha Pataki tálban készítem.

2016. okt. 17. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért valami színhúst is tegyél bele. A disznótorban nem sokra mennének az egy darab farokkal...

amúgy, ahogy előttem írták, pörkölt (vegyes friss, toros húsból ), ha majdnem puhák, akkor bele a káposzta, és, ha az is puha, akkor gyakorlatilag kész. lehet rövidebben zsírjára sütve, de lehet kicsit hosszabb lével is készíteni. Mindenesetre finom,de azért több is kell bele, mint disznófarok. Szerintem legalábbis.

2016. okt. 17. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!