Toroskáposztát hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Disznófarokból csinálom holnap.2016. okt. 16. 11:28
1/2 anonim válasza:
Ahány ház, annyi szokás. Én így:
hagyományos pörköltöt készítek fele sertéscombból, a többi hús bőrös, csontos részek. Amikor félig puha a hús, hozzáadok kétszeres mennyiségű, szükség esetén leöblített, kicsavart savanyú káposztát. Végül zsírjára pirítom.
Néha Pataki tálban készítem.
2/2 anonim válasza:
Azért valami színhúst is tegyél bele. A disznótorban nem sokra mennének az egy darab farokkal...
amúgy, ahogy előttem írták, pörkölt (vegyes friss, toros húsból ), ha majdnem puhák, akkor bele a káposzta, és, ha az is puha, akkor gyakorlatilag kész. lehet rövidebben zsírjára sütve, de lehet kicsit hosszabb lével is készíteni. Mindenesetre finom,de azért több is kell bele, mint disznófarok. Szerintem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!