Főzött krémnél, ha azt írja a recept, hogy a lisztes-pudingos krémet a margarinnal habosra keverjük, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, először robotgéppel a margarint habosítjátok, aztán kanalanként bele a főzött cuccot, vagy egyben felveritek az egészet? A cukrot mihez adjátok?
Köszönöm előre is a választ!
2015. dec. 14. 20:52
1/2 anonim válasza:
A forró pudingba adagolom a lisztet , a vajba ( tea vagy Rama vajas süti holmi )teszem a porrá őrölt cukrot ( nádcukrot használunk) és felkeverem , utána a pudingba teszem . Ha aromásítok akkor igazi csokit rumot vagy vaníliát tejszínt sűrített tejet teszek bele . A cukrot kivonom és csökkentem .
2/2 anonim válasza:
A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a teljesen kihűlt pudingos cuccal kell szintén géppel simára keverni.
Lényeg, hogy tényleg ne legyen meleg, mert akkor a vaj/margarin megolvadva kicsapódik. ha visszahűl, nem lehet már egyenletes simára keverni, grízes hatású lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!