Nektek nem fut ki a tej amikor a borsófőzeléket csináljátok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 09:27
1/14 anonim válasza:
Nem, mert nem rakok bele.
Tejföllel habarom, egyet forr, és lekapcsolom.
Ha tejet forralok, az sem fut ki.
2/14 anonim válasza:
Én vagy hogy tejjel csinálom a rántást hozzá, de még sose futott ki.
3/14 anonim válasza:
Én a főzés végén öntök hozzá tejet, a rántás után.
4/14 anonim válasza:
Soha nem fut ki tej, mert végig ott vagyok, és figyelem.
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez tejes borsó lett. :D Lehet azért mert nem tettem bele lisztet.
2016. jan. 19. 09:43
6/14 anonim válasza:
Mindig lisztes-tejes habarással készítem, nem tejben teszem fel főni.
Még mindig behabarhatod liszttel, hogy valami sűrűsége is legyen.
8/14 A kérdező kommentje:
Olvastam én is recepteket, de nem használok se lisztet, se olajat. De egész jó lett.
2016. jan. 19. 09:56
9/14 anonim válasza:
Én sem használok a borsóhoz tejet/tejfölt. Amióta a magam konyháját vezetem, az ilyesmit mellőzöm. Édesanyám főzte mindig tejjel... az volt a büntetés számomra!!! Ízlések..
10/14 anonim válasza:
Liszt és olaj nélkül nem lesz belőle főzelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!