Hogyan csináljátok babátoknak a borsófőzeléket?
Figyelt kérdés
Jó, azt tudom, hogy le kell paszirozni, de tesztek hozzá krumplit, vagy valamit?
5,5 hónapos baba anyukája
2009. dec. 10. 07:54
1/5 anonim válasza:
5,5 hónaposan semmiképp ne adj neki borsót. Én 7 hónaposan adtam neki először. Maximum alma préselt levét, ha már hozzátáplálni akarsz.
2/5 anonim válasza:
Én megfőzöm a borsót, és ha tudom akkor kinyomom a belsejét, ha nem lehet mert "öregen" rakták el, akkor paszírozom. Lányom nem szereti nagyon a burgonyát, így azt tényleg csak sürítésre használom, egy deci borsópüréhez csak egy kis burgonya felét vagy harmadát teszem. Szoktam hozzá csirkemellet is tenni, kb egy evőkanálra valót ehez a mennyiséghez. Én 6,5hónaposan adtam először. Mióta táplálsz hozzá? Mit eszik már?
3/5 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja probálkozunk. Az almát utálja. Egyedül a sütőtököt, a banánt és a körtét eszi szívesen, de azt is csak magába, semmivel sem keverve, meg az őszibarackot és a tejpépet.
2009. dec. 10. 08:25
4/5 anonim válasza:
céklát próbáld meg, lányom nagyon válogatós volt, de azt szerette és szereti most is. Még a cukkíni ami "semleges" ízű, jól lehet sokmindennel kombinálni. Sütőtököt,körtét is csinálhatod burgonyával, csak kevéssel. Úgy tartalmasabb mint magában.
5/5 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval, a cékla nálunk is toplistás volt. Ezen kívül még a sóska, spenót amit nagyon szeretett. A borsóval csak az a gond, hogy a kis gyomruk nehezen emészti meg, illetve nagyon felpuffasztja Őket, így azt lehetőleg később próbáld meg kóstoltatni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!