Nektek nem fut ki a tej amikor a borsófőzeléket csináljátok?
Egészségedre, ha neked ízlik a tejben főtt borsó.
Nekünk nem fut ki, mert ilyesmit sosem főzünk. Ennek a világon semmi köze a borsófőzelékhez. Ez tejben főtt borsópapi...
Utolsó jól írja.
A tejben főtt borsót ne nevezd borsófőzeléknek, mert nem az.
Rizsliszt? Kukoricaliszt? Semmi ilyet nem használsz? Akkor hogy jutott eszedbe főzeléket főzni???
Sose tennék bele tejet, így is olyan édes a borsó, hogy nem győzöm sózni...
Nos, sokan főzeléknek nevezik azt is, amit összeturmixolnak, illetve a sárgaborsófőzelékhez még az sem kell, de a zöldborsó mindennemű sűrítés nélkül tényleg nem lesz főzelék.
Én speciel szezámrántást használok.
Keményítővel is behabarhatod, így rendes főzelék állaga lesz.
Illetve ha semmilyen adalékanyagot nem akarsz használni, akkor a főzelék egy részét leturmixolhatod és ezzel is tudod azt sűríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!