Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nektek nem fut ki a tej...

Nektek nem fut ki a tej amikor a borsófőzeléket csináljátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egészségedre, ha neked ízlik a tejben főtt borsó.

Nekünk nem fut ki, mert ilyesmit sosem főzünk. Ennek a világon semmi köze a borsófőzelékhez. Ez tejben főtt borsópapi...

2016. jan. 19. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó jól írja.

A tejben főtt borsót ne nevezd borsófőzeléknek, mert nem az.

Rizsliszt? Kukoricaliszt? Semmi ilyet nem használsz? Akkor hogy jutott eszedbe főzeléket főzni???

2016. jan. 19. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:

Sose tennék bele tejet, így is olyan édes a borsó, hogy nem győzöm sózni...


Nos, sokan főzeléknek nevezik azt is, amit összeturmixolnak, illetve a sárgaborsófőzelékhez még az sem kell, de a zöldborsó mindennemű sűrítés nélkül tényleg nem lesz főzelék.

Én speciel szezámrántást használok.

2016. jan. 19. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Keményítővel is behabarhatod, így rendes főzelék állaga lesz.


Illetve ha semmilyen adalékanyagot nem akarsz használni, akkor a főzelék egy részét leturmixolhatod és ezzel is tudod azt sűríteni.

2016. jan. 19. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!