Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz a menü húsvétkor?...

Mi lesz a menü húsvétkor? Mindig ugyanazt csináljátok, vagy változó?

Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Menü nem lesz. Azt fogunk reggelizni, ebédelni, vacsorázni, ami éppen adódik.
2016. febr. 16. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Még sose főztem húsvéti menüt, mert sose voltunk itthon. Mindig csak vendégségbe mentünk valakihez, oda max sütit vittem. Idén se lesz másként, talán (TALÁN) még pluszba készítek valami salátát vagy tojáskrémet, de ennyi.

Ja süti idén csokiszalámi lesz és vaníliatorta.

2016. febr. 16. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Még azt sem tudom jövő hétfőn mit főzök.
2016. febr. 17. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
húsleves, rántott nyúlhús és 1-2 süti.
2016. febr. 17. 00:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

Dehogy csinálom ugyanazt, azt is elfelejtem, 2 napja mit főztem, nemhogy húsvétkor... OK, lehetne valami ünnepi rá, de nincs.


Nyilván tojást fogok enni, mint mindig, minden egyes étkezésemre :) Nem tudom, mi lesz, de esélyes ez: töltött tojások fekete olívapókokkal, tojástej, piskóta valami tojásos krémmel... S hogy ne legyen már minden tojásos, zöldségleves :D De majd aznap eldöntjük, mit kívánunk épp.


Hús nem lesz, az pár napja volt, a páromnak is kell pár hét, míg újra tud enni, én pedig nem eszem húst. (Nem fér, elvenné a helyet a tojástól.)

2016. febr. 17. 01:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

Én erdélyi vagyok, mi bárányt eszünk húsvétkor. Mindig.


Tárkonyos bárány levest, sült bárányt krumplisalátával, másnap tojásos bárányt öntött salátával, mezei salátából.


Reggelire juhsajtot, ordát, fűszeres tojást, sonkát, és valami helyi specialitást, ami báránybelsőségből készül, hozzá hónapos retket és zöldhagymát.


Igaz, az idén alighanem valami mást kell kitalálnom, túl korán van a Húsvét ehhez a menühöz.

2016. febr. 17. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Változó, amit éppen csinálunk. Húsleves, csirke, kacsa, rizs, krumpli, kuszkusz...stb. De süti mindig van, idén Répatorta is lesz.
2016. febr. 17. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

mi általában szendviccsel várjuk a locsolókat és abból marad annyi, hogy pukkadásig elég :D

(szendvics: zsúrkenyér, vaj, szalámi, uborka, főtt tojás, piros arany, reszelt sajt)


vasárnap sonkát szoktunk főzni

2016. febr. 17. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Pénteken halat szoktam enni, szombaton egész nap semmit, csak vacsorát, de akkor mindig főtt sonka és tojás van. Vasárnap, hétfő változó, szoktam franciasalátát csinálni, sonkás krumplisalátát, töltött tojást, főleg, ha vendégek jönnek.
2016. febr. 17. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
Mindig mást készítünk, idén még nem gondolkodtam rajta mi lesz. Fürjtojás, friss erdei gombák, spárga, tavaszi gyümölcsök (rebarbara, eper) szinte mindig a menü részei.
2016. febr. 17. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!