Melyik a legjobb vörösbor a bolognai szószhoz?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 16:33
2/8 A kérdező kommentje:
Ami a darálthúsba megy
2016. szept. 17. 16:49
3/8 anonim válasza:
Bármelyik 1000-1500 forint feletti száraz vörösbor.
Nincs legjobb.
5/8 anonim válasza:
Főzőshez ugyanolyan jó bor kell amit egyébként is meginnál, ha nem moslékot akarsz a végére.
Egy 1500 forintos bor meg minden, csak nem drága.
7/8 anonim válasza:
Nem kell a bolognaiba alapból semmilyen bor. De ha már teszel, akkor olyat válassz, ami egyáltalán nem tanninos, vagy minél kevésbé. Egy könnyű kadarka vagy portugieser, pinot noir jó választás lehet. Az sem hülyeség, ha előbb előkészíted, melegíted, hogy kimenjen belőle a sav és az alkohol, és úgy teszed az ételbe.
8/8 anonim válasza:
Egy 2010-es Chatteau Lefite-re gondoltam, a Rothschild jó is lesz, Pauillac borvidékről.
Nem fogsz csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!