Hogy készítsem el?
Figyelt kérdés
Tojás krémet szeretnék készíteni, hogy a legfinomabb? Ti, hogy csináljátok?
Van itthon majonéz, mustár:)-sok helyen láttam, hogy ezekkel készítik:D
Illetve piritossal vagy rendes, puha kenyérrel jobb?:D
2016. szept. 16. 17:41
1/11 A kérdező kommentje:
Illetve vaj is van itthon:)
2016. szept. 16. 17:51
3/11 A kérdező kommentje:
Néztem, mindenhol máshogy írják!
A legjobbat szeretném elkészíteni!:)
2016. szept. 16. 18:25
4/11 anonim válasza:
Ne játszd már túl... nézd át a recepteket és amelyik fotó megtetszik, amelyik hozzávalókat a legjobban szereted, azt válaszd ki. Nincs legjobb, mindenkinek más az ízlése.
5/11 anonim válasza:
Mennyivel leszel beljebb, ha 5 válaszoló 5 különböző tojáskrémre fogy esküdni, hogy az a legjobb? Vagy ha én vöröshagymával szeretem, a másik meg kaviárral? Akkor már tudni fogod, hogy melyik a legjobb?
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget, rendesek vagytok!😘
2016. szept. 16. 18:57
7/11 anonim válasza:
Király vagy! Ezer éve nem ettem! Most neki is állok. Én csak majonézt, mustárt, tejfölt, sót, borsot, kis citromlevet, reszelt hagymát teszek bele. Pussz
8/11 anonim válasza:
Jaaaaa, a porcukrot kihagytam. Amilyen egy szerű, olyan finom
9/11 anonim válasza:
Te is király vagy mrs.Columbo, amíg a mondvacsinált kérdéseket olvastam, majdnem lemaradtam a Columboról :)
10/11 anonim válasza:
5 kemény tojás
2,5 evőkanál libazsír
1-2 evőkanál mustár
5-6 szál újhagyma
Só
Őrölt bors
A hagymát a zöldjével együtt nagyon apróra vágjuk
A tojásokat megpucoljuk,hagyjuk kihűlni ,majd nagylyukú reszelőn lereszeljük,sózzuk borsozzuk,beletesszük a mustárt ,az apróra vágott hagymát és a libazsírt.
Óvatosan összekeverjük, ha kell utánna ízesítjük.
Fél órát pihentetjük szobahőmérsékleten.
Friss puha kenyérrel fogyasztjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!