Fejes salátát hogyan készítsem?
Figyelt kérdés
Mikor kell az elkészített ecetes lébe beletenni a saláta leveleket? Mielött ennénk vagy akár most is bele tehetem hogy estére jó legyen? Nem szeretem amikor olyan megszottyadt már.vagy elötte csak vízben tartsam? Vagy mikor mit?ugyértem este álljaj neki mikor már itt vannak a vendégek?2016. júl. 13. 11:42
1/7 anonim válasza:
Evés előtt egy 30percel szoktam.. Én sem szeretem ha megszottyad..
2/7 anonim válasza:
Helyes, egy fél órával előbb elég beletenni a hideg cokros-ecetes-sós salátalébe.A maradék már mindig szottyadt lesz, senkinek nem kell.
3/7 anonim válasza:
Közvetlenül evés előtt szoktam beletenni, és kicsit átforgatni a lében. Nem szabad előre beáztatni, mert összeesnek a levelet.
4/7 anonim válasza:
Elkeszitem a cukros-ecetes levet langyos vizzel, a salatat 10 percel elotte teszem bele, ettermekben is elkeszitik a levet es talalas elott 2 percre teszik a lebe.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!így fogom csinálni :)
2016. júl. 13. 15:06
6/7 xxxcsillag válasza:
Speciál én citromot és cukrot teszek rá fogyasztás előtt 10 perccel.A végén a levét meg lehet inni limodénak.
7/7 anonim válasza:
Én sima salátaecetben nem szeretem, inkább inkább csinálok egy vinaigrette mártást hozzá, vagy színes salátának(fejes vagy jégsali, s.répa, uborka, lilahagyma, -ha van- jégcsapretek és cukkini. Aztán egy kis tartárral vagy remulád mártással összeforgatom ezt.
Ja, és a salátàkat ne vágd késsel, mert összeszottyad attól is! Esetle kerámiakéssel, de tépkedni a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!