Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgahüvelyű zöldbabot hogy...

Sárgahüvelyű zöldbabot hogy készítsem el?

Figyelt kérdés
Üdv, van ilyenből itthon fél kg, és éhes vagyok. Hogy tudom megcsinálni, egyszerűen?
2016. jún. 29. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit szeretsz?

Főzelék,leves,palócleves,rakott zöldbab, pároltan rizzsel szalonnapörccel, zöldbabos pörköltnek,felfújtnak,lecsóval?

2016. jún. 29. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Leggyorsabban főzeléknek, vagy párolt köretnek tudod megcsinálni, de mindegyikhez kellene némi húsféle, vagy legalább tojás,pl tükörtojásnak.

Feltét lehet még sült virsli, kolbászféleség.

2016. jún. 29. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Felraktam egy serpenyőbe, olvadásfázisban van. Raktam bele olajat, sót, és borsot. Ebből kéne valami ehetőt kihozni :)
2016. jún. 29. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nincs hús, vagy tojás, akkor zöldbabpörkölt (ha van tejföl, azzal ), párolt rizskörettel.
2016. jún. 29. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

Magában akarom enni :)

Jó lesz úgy.

2016. jún. 29. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, akár főzelék, vagy párolt zöldbab is.

ha egy kis vízzel felöntöd, és teljesen puha, akkor egy Kis tejfölös habarással főzeléked lesz.

ha csak simán hagyod megpárolódni a saját kiolvadt levében, akkor párolt babod lesz.

sajnos nem tudjuk, mi van még nálad kéznél, amivel lehetne konkrét tippet adni.

A főzelék magában is jó, ha nincs feltét hozzá.

Egy kis pohár tejfölt, egy evőkanál liszttel simára keversz, és a kevés vízzel felöntött, puha babhoz kevered. Egyet forralsz lassan rajta és kész is. Kóstolgasd, hogy mi kellene még bele, van, aki pici ecetet, cukrot is tesz bele, hogy pikánsabb legyen.

2016. jún. 29. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz úgy, is, akkor edd meg magában, ha megpuhult :DD
2016. jún. 29. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha megpárolódott, egy nagyon gyenge cukros-ecetes salátalével locsold meg, akkor már legalább lesz egy kis saláta-íze is.
2016. jún. 29. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!