Sárgahüvelyű zöldbabot hogy készítsem el?
Mit szeretsz?
Főzelék,leves,palócleves,rakott zöldbab, pároltan rizzsel szalonnapörccel, zöldbabos pörköltnek,felfújtnak,lecsóval?
Leggyorsabban főzeléknek, vagy párolt köretnek tudod megcsinálni, de mindegyikhez kellene némi húsféle, vagy legalább tojás,pl tükörtojásnak.
Feltét lehet még sült virsli, kolbászféleség.
Magában akarom enni :)
Jó lesz úgy.
Igen, akár főzelék, vagy párolt zöldbab is.
ha egy kis vízzel felöntöd, és teljesen puha, akkor egy Kis tejfölös habarással főzeléked lesz.
ha csak simán hagyod megpárolódni a saját kiolvadt levében, akkor párolt babod lesz.
sajnos nem tudjuk, mi van még nálad kéznél, amivel lehetne konkrét tippet adni.
A főzelék magában is jó, ha nincs feltét hozzá.
Egy kis pohár tejfölt, egy evőkanál liszttel simára keversz, és a kevés vízzel felöntött, puha babhoz kevered. Egyet forralsz lassan rajta és kész is. Kóstolgasd, hogy mi kellene még bele, van, aki pici ecetet, cukrot is tesz bele, hogy pikánsabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!