A Tegnap a fagyasztóból kivett zöldbabot, ami mára kiengedett, hagyhatom a hűtőben holnapig?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 15:42
2/7 anonim válasza:
Nem tanácsos, ha nyersről van szó. ki sem kellett volna engedni. fagyosan kell megfőzni, és készrefőzve máőr lehet újra hűteni, akár fagyasztani is.
Legjobb, ha most rögtön megfőzöd, míg nem késő.
3/7 anonim válasza:
Ha jó a hűtő, nem lesz semmi baja holnapra.
4/7 anonim válasza:
Nagyon vacak íze lesz, és talán meg is romlik addig.
5/7 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam volna :-/
szerencsére jó a hütőnk, belenéztem, igaz nem volt fagyos, de javában deres volt még.
már fő
köszi
2013. márc. 13. 16:45
6/7 anonim válasza:
A rostszerkezete megváltozik, egy plöttyedt állag lesz, ami ráadásul rossz ízű, és valóban nagyon gyorsan romlik,
nincs az a sima hűtő, amelyik megóvná...
7/7 anonim válasza:
A nyersen lefagyasztott zöldségféléket mindig vagy forrásban levő vízbe, vagy felmelegített zsiradékba, de még fagyos állapotban kell belerakni.
Ebben az esetben tartják meg eredeti, ropppanós állagukat, és nem lesz belőlük egy lötye, gusztustalan valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!