Ha pogácsát lefagyasztok, mert túl sokat sütöttem, akkor miután kiveszem a fagyasztóból újra meg kell sütnöm?
Figyelt kérdés
Nem lesz nagyon vizes? Vagy fagyott állapotban kell sütni? Vagy esetleg simán ehető és nem kell vele semmit csinálnom?2012. szept. 12. 14:03
1/4 anonim válasza:
nem, nem kell újra megsütnöd, hiszen az már kész
fogod, ruhába csavarod, és szobahőmérsékleten hagyod kiengedni
esetleg kicsit megmelegíted a sütőben - de akkor hajlamos kiszáradni
miért lenne nagyon vizes? honnan kerülne bele szerinted víz?
2/4 anonim válasza:
Tegnap éppen erről beszéltünk, hogy a kész kenyeret is sokan lefagyasztják. Szerintem a pogid is kibírja, majd utána a konyha levegőjén szépen ismét kienged és fincsi lesz. Max. ha 5-10 percre előmelegített sütőbe bedugod, de már csak akkor, amikor kiengedett. De szerintem még azt sem lesz muszáj.
3/4 anonim válasza:
Vagy hagyod konyharuhában szobahőmérsékleten kihűlni, vagy annyit, amit azonnal megesztek 1-2 percre a mikróba teszed. Akkor olyan lesz, mint a frissen sütött.
Hosszabb időre ne tedd, és ne is többet, mint amennyi egyszerre kell, mert különben nagyon kiszárad.
Minden kelt tésztával ez az eljárás.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kipróbálom mindkét lehetőséget majd.
2012. szept. 12. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!