Padlizsánt meg kell párolni, mielőtt palacsintatésztában kisütöm?
Figyelt kérdés
Palacsintatésztában akarom kisütni, de nem tudom, hogy előtte meg kell-e párolnom, illetve hogy a héját el kell-e távolítanom. Segítsetek, kérlek, holnap csinálnám... Vagy ha van valamilyen bevált, gyors receptetek padlizsánra, azt is szívesen venném. Köszi!2010. ápr. 22. 21:48
1/4 anonim válasza:
Nem kell párolni, de sütés előtt alaposan be kell sózni és egy szűrőn lecsepegtetni - fél óráig. Ettől puhul is és a keserű anyagok is eltávoznak.
A héját sem kell eltávolítani (én el szoktam) elég, ha a két végét levágod. Jó forró olajban süsd, mert hajlamos megszívni magát.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen gyorsan írtál! A sóval gondban vagyok, mert a lányom 14 hónapos és nagyon picit sózok csak a főzésnél. Mennyi ideig kell hagynom besózva?
2010. ápr. 22. 22:03
3/4 anonim válasza:
Fél óráig szoktam. Csinálj neki külön néhány szeletet, ha nem szeleteled túl vastagra akkor remélhetőleg átsül és nem lesz kemény.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. ápr. 22. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!