Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki hogy szokta elkészíteni a...

Ki hogy szokta elkészíteni a rántott sajtot?

Figyelt kérdés
2016. aug. 27. 09:12
 1/8 anonim válasza:
59%

a lisztet kihagyom alóla, egy rendes sajtra úgyse ragad rá, a tojás helyett esetleg valamilyen tejes habarást csinálok, vagy már eleve a prézlit is ilyenbe keverem bele, ha nem még utána akarok azzal vacakolni,

Zöldséghez is jó.

2016. aug. 27. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 ÖngyilkosJelölt válasza:
78%
Normális sajtot veszek, tojásba bele, csak annyi hogy én a prézlihez teszek lisztet,
2016. aug. 27. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
A camembert vagy briet vagy kecskesajtot mogyorós/mandulás/diós panírba forgatom. Sütőben,magas hőfokon készítem el.
2016. aug. 27. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Ha rántani való sajtot veszel, akkor ugyanugy mint a húst.

Nem fog kifolyni!

Csak az a sajt folyik ki és kell többször visszaforgatni a tojásba és a lisztbe, ami nem való rántani.

2016. aug. 27. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Trappista sajt először liszt utána tojás utána zsemlemorzsa majd megint tojás és zsemlemorzsa :D Isteni...
2016. aug. 27. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
3-as istenien hangzik, légyszi ird már le pontosan :) koszi
2016. aug. 27. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

3. vagyok, így készül a magvas bundás lágysajt (a mozzarellától kezdve a fetán át a brie-ig mindenre alkalmazható ami lágy)


Tojás, liszt, ízlés szerint magvak (akár keverve is). Sorrend: tojás-liszt-tojás-magvak.

Jó vastag sajtszeleteket kell vágni, legalább 2 centi körül legyenek és nagyon alaposan borítsd be őket.


Ezután lefagyasztod fél-1 órára, legyenek jó fagyosak, majd előmelegített, forró sütőben légkeverésen, sütőpapíron süsd készre.


Olajban is lehet sütni, de én nem szeretem - a magvak átveszik az égett olaj ízét, ráadásul nagyon könnyen megégnek. Esetleg mogyorós bundát mogyoróolajban sütni vagy szezámmagosat szezámmagolajban azt még el tudnám képzelni, de az olíva vagy a napraforgóolaj nem jó választás hozzá.


Ha fűszerezni is szeretnéd, úgy hogy a sajt kicsit beigya, akkor friss zöldfűszereket keverj a felvert tojásba, és abba forgasd. A rozmaring, étkezési levendula pl. tökéletesek hozzá, de nagyon jó a zsálya, kakukkfű, bazsalikom, oregánó is.

2016. aug. 27. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
ez nagyon jo!! koszonom!!! mindenképp kiprobálom, holnap be is szerzem a sajtokat :D
2016. aug. 27. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!