Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rántott marhalábszárat...

A rántott marhalábszárat hogyan kell jól elkészíteni? Valami nagyon jó receptre lenne szükségem!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
A marhalábszár pörköltnek, gulyásnak való finom puha hús . Soha nem hallottam, hogy rántanák.Esetleg főzés után, de az hülyeség.
2010. ápr. 29. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Én sem hallottam róla, viszont egy szakács barátom holnap megy próbafőzésre, és ezt kérik tőle.

Ő sem hallott még ilyenről, azért kért meg, hogy tegyem fel a kérdést!

2010. ápr. 29. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem szivatni akarják, a lábszárat nem lehet rántani

csupa ín, de pörköltnek isteni, mert 2-3 óra alatt az inas részek is vajpuhák lesznek.

olyant viszont hallottam, hogy rántott borjúláb, de még életemben nem ettem.

szerintem kerek-perec mondja meg, hogy ő bizony marhalábszárból nem készít rántotthúst.

remélem tökös gyerek a barátod:))

üdv.

2010. ápr. 30. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Marha lábszárat sehogy nem lehet kirántani. A borjúlábszárat is előbb megkell főzni,utána szeletelni és rántani.
2010. ápr. 30. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!


Meg kell főzni előtte, és úgy kell rántani, mint a borjút.

Ennyit tudtam meg róla!

;-)

2010. máj. 2. 18:36
 6/6 19vendeg48 válasza:

kell venni kb 4-5 ujjnyi hosszúságú marhalábszárat egyben

megfőzni fűszeresen.Aztán úgy szétbontani rudacskákra ahogy adja magáét.panírozni,kisütni.Isteni!!!!

2013. okt. 31. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!