A rántott marhalábszárat hogyan kell jól elkészíteni? Valami nagyon jó receptre lenne szükségem!





Én sem hallottam róla, viszont egy szakács barátom holnap megy próbafőzésre, és ezt kérik tőle.
Ő sem hallott még ilyenről, azért kért meg, hogy tegyem fel a kérdést!





szerintem szivatni akarják, a lábszárat nem lehet rántani
csupa ín, de pörköltnek isteni, mert 2-3 óra alatt az inas részek is vajpuhák lesznek.
olyant viszont hallottam, hogy rántott borjúláb, de még életemben nem ettem.
szerintem kerek-perec mondja meg, hogy ő bizony marhalábszárból nem készít rántotthúst.
remélem tökös gyerek a barátod:))
üdv.





Sziasztok!
Meg kell főzni előtte, és úgy kell rántani, mint a borjút.
Ennyit tudtam meg róla!
;-)
kell venni kb 4-5 ujjnyi hosszúságú marhalábszárat egyben
megfőzni fűszeresen.Aztán úgy szétbontani rudacskákra ahogy adja magáét.panírozni,kisütni.Isteni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!