Hogyan szoktatok kell elkesziteni a rantott hust tepsiben?
Más sokszor volt ilyen kérdés, de igazán eredményre nem jutottak.
Két lehetöség van.
Vagy szárazon teszed a bepanirozott hút a tepsiben (sütöpapirra), és úgy sütöd, akkor nem fog tocsogni azsiradékban, viszont (ehetetlenül) száraz lesz.
Vagy kikened alul zsiradékkal, meg a tetejére is teszel belöle, ekkot ugyan nem lesz száraz, viszont legalább ötször annyi zsiradékot besziv, mintha hagyományosan, bö zsiradékban sütnéd.
De ettöl függetlenül is, igy nincs olyan ize, mint a hagyományosnak, eddig még nem sok emberrel találkoztam, aki szerint az "éppen meg lehet egyszer enni" kategóriánál jobbnak tartja.
Ennek meg az az oka, hogy ha a SOK és FORRÓ zsirba/olajba teszel nem túl sok bepanirozott húst (vagy akármi mást), akkor a panit a forróságól megsül, kéregszerü lesz és többé nem tudja beszivni a zsirt. Ha nem elég forró, van kevés, akkor a beletett hús lehüti és akkor nem sül meg azonnal a külseje és megszivja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!