Ti hogy készítitek a paprikás krumplit?! Hogy a legfinomabb?!
Figyelt kérdés
Szinte minden családban máshogyan készítik ezt az ételt, arra vagyok kíváncsi, hogy a legfinomabb. Galuskával vagy tarhonyával?! Virslivel vagy kolbádszal?! Esetleg mindennel vagy még valami teljesen mással?! Bográcsban finomabb?! Várom kedves válaszaitokat! Elore is koszi!2016. aug. 24. 19:47
21/22 anonim válasza:
Én így csinálom:
Felkockázok szalonnát, kis füstölt sonkát, felkarikázom a kolbászt, majd ezeknek a közös kifőzött zsírjában pirítom a hagymát. Ebben a húsos - zsíros - hagymás alapban 1 nagyobb paradicsomot és tv paprikát párolok, így a pari is levet ereszt. Ezek után jöhet a piros paprika, krumpli, és csak annyi víz, hogy ellepje. Rögtön rakok hozzá sót, babér levelet, kevés fehér borsot, ha szükséges, a végén tovább ízesítem. Ritkán rakok bele egy evőkanál sűrített paradicsomot is. Én addig főzöm, míg nagyon sűrű lesz, megáll benne a kanál. Az utolsó 10 percben néhány virslit is belefőzök, mert nálunk sokan nem szeretik a kolbászt. Galuskát, tarhonyát nem rakok hozzá.
22/22 A kérdező kommentje:
Koszi a kedves váladzt és a jó receptet:)) Nagyon tetszik, kipróbálom így is!!! :))
2016. aug. 29. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!