Cukkinit meg kell hámozni? Paprikás krumpli szerű ételbe akarom rakni, krumpli mellé.
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 19:27
1/6 anonim válasza:
Ha kicsi vagy közepes salátacukkini, akkor nem kell hámozni, héjastól is finom. Mi lecsóba szoktunk tenni 1-2 kis cukkinit.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! ez ilyen indiai étel, de olyasmi mint a paprikás krumpli csak paradicsomos, meg keletiek e fűszerek. az alap karfiol és krumpli, de most nem kaptam karfiolt.
2016. máj. 15. 19:40
3/6 anonim válasza:
Nem kell...
Amúgy tényleg érdemes a zsenge, kisebb példányokat választani.
A torpedó méretűek töltésre alkalmasak, másra nemigen.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ezek nem voltak kicsik :D már fő. meglátjuk mi lesz belőle...
2016. máj. 15. 21:30
6/6 anonim válasza:
Többnyire aprókat használok, amiket nem kell pucolni (hámozás, magok ksizedése, nem hiányzik nekem az). De nagyoknál is találkoztam már zsengékkel, amibe könnyen belement még az én nem valami kemény körmöm is. Az átlagos nagy cukkini héja azért már keményebb, az nem lesz puha megfőzve se, elég zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!