Muszáj, hogy mindig legyen az ebédben krumpli? Csináltam holnapra répát, tököt, cukkinit, de nincs itthon krupmli. Nem baj, hogy nem teszek bele?
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 21:21
1/9 anonim válasza:
dehogy baj:)) egyáltalán nem kell minden nap krumplit enniük. amit leírtál, az teljesen jó lesz neki:)
2/9 anonim válasza:
Én rizst is szoktam használni krumpli helyett, nagyon finom husival és zöldséggel. Nem kell mindig krumplit adni :-)
3/9 anonim válasza:
Rizst tudtommal csak 8 hós kor után lehet adni.
Én szoktam, sürítésnek szokták mondani (rántás helyett)
A sütőtökbe nem szoktam, a többi meg amúgy is elég híg, tehát teszek bele krumplit.
de persze nem kell, ha nem akarod:-)
4/9 anonim válasza:
Nem kell!
Én többnyire rizst szoktam használni
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nekem 5 és fél hós a kisfiam ,mit adhatok még neki krumpli helyett?
A sok krumplitól ugye nem lesz baja!!!
Azt mindig tezsek a kajába ha csinálok neki!!
7/9 anonim válasza:
nyugi, baja nem lesz tőle, de nézz körül a neten, bizti találsz csomó receptet, amibe nem kell:))
8/9 anonim válasza:
A tápszerek nagyrésze rizs alapú.Tehát előbb adható mint a krumpli.Én sem mindig krumplival sűrítem a bébiételt,hanem rizzsel,és tésztával is.6 hónapos kor után azt is lehet adni.
9/9 anonim válasza:
Én gyakran készítek olyan főzeléket, amiben sem krumpli sem rízs nincs, csak zöldség és husi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!