6 hós kislányomnak már elkezdtük a hozzátáplálást!Eddig alma,őszi meg sárgabarackot kapott,ill. krumpli főzit ebédre plussz tápszer! Nem lehet baja tőle? Rosszul csináltam?
Figyelt kérdés
Ma adtam neki először körtét (hippest) tízóraira kb 3-4 kanállal-végre ízlett neki vmi,de nem mertem többet adni!Ebédre meg adtam neki krumplit répával ésabból is 60 gr evett mert nem csináltam többet utána meg 150 ml tápot!Nem sok?Ill h 1 nap végülis 2 félét próbáltam ki neki?Nem lehet baja tőle?De úgy ette h hihetetlen-mint eddig soha:)2009. márc. 12. 13:25
1/5 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy lesz baja tőle. Volt már nálunk is, hogy 1 nap 2 félét kóstoltattam kisfiammal és nem volt baj belőle. Ha pedig ízlett neki az egyenesen szuper szerintem! Most sztem azért figyelgesd, főleg a kakit (tudod ha valami egybe jön ki akkor azt nem tudta megemészteni a pocakja). De úgy hiszem jól esett neki és nem lesz baja :) További jó étvágyat!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
Megnyugtattál picit!És örülök h így ette mert eddig mindg kudarcba fulladt az egész főzis gyümis dolog és úgy örültem h ma megette h adtam neki:-)
Figyelem akkor a kakit!:-)
2009. márc. 12. 13:31
3/5 anonim válasza:
Hogy jöhet ki egyben amit megevett? Hiszen azt már egyszer leemészti! Ráadásul a pépes ételt hogy veszed észre hogy egyven jött ki? Abban nincsenek darabok.
4/5 A kérdező kommentje:
gondolom kakait illetően azt kell figyelni h van e hasmas v esetleg rekedés:-)))ill h fáj e a pocak!Nem???
2009. márc. 12. 13:45
5/5 anonim válasza:
első válaszoló vagyok: úgy értem az egybent - bocsánat h félre érthető voltam - hogy amennyit megevett az kb mind ki is jön neki. Legalábbis nekem így mondták anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!