A házilag csinált főzelékek, pl:krumpli répa, vagy krumpli-alma meddig áll el a hűtőben? Nincs benne tápszer sem anyatej.
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 10:24
1/4 anonim válasza:
Én 48 órát szoktam tárolni, azaz 2 napon belül megeszi.
2/4 anonim válasza:
Én minden reggelt fözéssel kezdek,mert behülyitettek hogy mindig frisset kell adni a babának.Volt hogy eltttem a hütöbe,de másnap nem mertem nekiadni.Akit kérdeztem mindenki azt mondta hogy mindig frisset.De ha az ize nem váltoik meg nyugodtan adhatsz neki.
3/4 anonim válasza:
Én is ugyanugy mint az elöttem lévö hozzászóló is irta 2napig tárolom,de van mikor többet csinálok,akkor,ha babavizzel pépesitem,akkor le is szoktam fagyasztani,kimérem elöre az adagokat és ugy teszem be a fagyóba,ugy 2hónapig lehet tárolni!
4/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy egyik nap megfőzöm, még a következő nap adok belőle a babámnak (ha marad), harmadik nap már megy a kukába. Még nem romlott a 3. napon, mégse merem odaadni neki. 14 hónapos.
Igyekszem úgy főzni neki, hogy egyszerre csak egy adagot: kicsi husi, egy répa, egy krumpli.. (például)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!