Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tudok főzésnél...

Miért nem tudok főzésnél áttérni az olíva olajra?

Figyelt kérdés

Mindig kiérzek a kajákból és a salátákból egy kellemetlen mellékízt, ami miatt inkább nem is eszem.

Jelenleg napraforgó olajat, sertészsírt és libazsírt használok, de szeretnék egészségesebben főzni.

Mellesleg az olívabogyót sem bírom megenni.



2016. aug. 21. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is a kókuszzsírt akartam javasolni,neked egyszerűen nem jön be az ízvilága.
2016. aug. 22. 03:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

8-as, 10-es! Én a 9-es vagyok!

Nem kell ezen az oldalon kiakadni! Itt képtelenség olyan választ adni, amit valaki/valakik zsinórban le nem pontoznának.

Másik témakörben azért ez nem annyira rendszeres, itt az ételek-italok témakörben, ha kérdezel valamit, már az sem lesz jó valakinek/valakiknek!

2016. aug. 22. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!