Üveges bolti lecsóm van itthon meg virsli. Hogy készitsem el? Rizst föznék mellé
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 14:32
1/11 anonim válasza:
Az üveges lecsó elvileg kész van, szóval tedd fel egy serpenyőbe, karikázd bele a virslit, forrald két percig és kész. Üthetsz rá 1-2 tojást is (verd fel), attól dúsabb lesz. Jó étvágyat!
2/11 anonim válasza:
Párold üvegesre a vöröshagymát olajon, vagy zsíron. Ha van otthon szalonna, akkor először azt vágd apróra és olvaszd ki, majd utána a hagyma. Tegyél rá egy kis őrölt pirospaprikát, majd az üveges lecsót. Öntsd fel egy kis vízzel, karikázd bele a virslit és tegyél bele rizst. Só és bors, na meg egy kis cukor kell bele. Addig főzd, amíg a rizs meg nem puhul. Sűrítésképpen keverhetsz bele nyers tojást is. Jó étvágyat.
3/11 anonim válasza:
Mire megfő a rizs az üveges lecsó szanaszét fog főni
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: itt nálunk Svédországban csak olyan lecsót lehet kapni, amiben a hagyma is bentvan, tehát nálunk egyszerűbb az elkészítése. Ezt is csak nemrég fedeztem fel, egy kis "különlegességek boljában".
5/11 anonim válasza:
A magyar üveges lecsóban is van hagyma meg minden( kész van) :)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
a tojásos variácio tetszik a legjobban most. terhes vagyok , ezt most nagyon megkivántam.
köszi mégegyszer:)
2010. ápr. 19. 14:48
7/11 anonim válasza:
Akkor jó :) Otthon sosem vettem, Anyu főzött mindig a kerti termésből :) Még most is, ha hazamegyek, olyan jóóóó :)
8/11 anonim válasza:
Az otthon készített sokkal finomabb:)
Nekem az üvegesben picit sok a paradicsom
9/11 anonim válasza:
Igen, pont ezért ütöm rá még a tojásokat is. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én is otthon szoktam csinálni, de mivel most horror áron van ezért vettem üvegeset.
2010. ápr. 19. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!