Mitől lett a süteménykrémemben az étkezési keményítő csípős ízű?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 18:42
1/3 anonim válasza:
Valami más nem kerülhetett bele? Mert a keményitö nem lehet csipös.
2/3 anonim válasza:
nem lehet hogy rosszul mosogattál el?
3/3 anonim válasza:
:D az utolsó válaszra komment: apukám egyszer erős paprikát darált a kelesztőtálba, majd elraktuk üvegekbe, elmosogattuk a tálat, következett a pizza :D olyan csípős lett a tészta, hogy senki nem bírta megenni - azóta is emlegetjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!