Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett a süteménykrémemben...

Mitől lett a süteménykrémemben az étkezési keményítő csípős ízű?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Valami más nem kerülhetett bele? Mert a keményitö nem lehet csipös.
2010. ápr. 16. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
70%
nem lehet hogy rosszul mosogattál el?
2010. ápr. 17. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
:D az utolsó válaszra komment: apukám egyszer erős paprikát darált a kelesztőtálba, majd elraktuk üvegekbe, elmosogattuk a tálat, következett a pizza :D olyan csípős lett a tészta, hogy senki nem bírta megenni - azóta is emlegetjük :)
2011. febr. 9. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!