Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pillecukor fondanthoz kell...

A pillecukor fondanthoz kell keményítő? Miután a tortára kerűlt, nem keményszik meg nagyon a bevonat?

Figyelt kérdés

Felfedeztem a pillecukorból készűlt torta bevonó receptet. Nagyon szinpatikos, ki szeretném próbálni.

A nagy kérdés az, hogy kell -e keményítő bele ?

Rengeteg oldalon megtalálható a recept, amely mindenhol azonos is, egy dolgot kivéve. Van ahol írják be a kemyényítőt, van ahol nem !

Kérem aki már kipróbálta írja le a tapasztalatát !

Előre is köszönöm !


2011. nov. 13. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!


éN kész fondantot használok, főzni nem főztem. De ha elkészíteném, akkor olyat néznék ki,ahol a készítés folyamata is le van írva, esetleg videó is mutatja.

Pl ezt:

[link]

Sok fondant receptet néztem, tortadíszítő tanfolyamon is voltam, ott is kiveséztük, nekem is van onnan kipróbált (bevált) receptem, de a felvetetni kívánt porcukron van a lényeg, keményítő nem kell bele.

2011. nov. 14. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzákeményítő. Csak pillecukor, porcukor és víz. A fondant puha és ragadós.

Ha másnapra kicsit keménnyé válna, tegyük be a mikróba pár másodprecre, és ismét könnyen gyúrható lesz.

A tortán nem fog megkeményedni már.

2011. nov. 14. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!