Teljes kiörlésü rozsliszt vagy étkezési keményitö? Melyiknek lesz kevésbé mellék ize habarásban?
Figyelt kérdés
Borsófözeléket csinálok.De nincs itthon sima lisztem.Te melyikkel csinálnád a kettö közül?2011. jún. 28. 15:50
1/5 anonim válasza:
Én a liszttel csinálnám, keményítővel kocsonyás lesz a lé, én úgy nem szeretem.
2/5 anonim válasza:
ui: csak jóval tovább kell főzni a tk. lisztet, pl. ha a habarást 2 percig főzöd, legalább 5-6 perc kell a tk. lisztnek, akkor nem lesz liszt/mellékíze.
3/5 anonim válasza:
Próbáltam már mindkettővel, de nekem a teljes kiörlésű liszttel nem ízlet, az étkezési keményítővel viszont nem éreztem mellékízt.
5/5 anonim válasza:
Keményítőt használj!A rozsliszt egészséges ,de a borsófőzelékbe szerintem nem való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!