Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teljeskiörlésű rozsliszt jó...

Teljeskiörlésű rozsliszt jó habaráshoz?

Figyelt kérdés
Milyen eredmény várható? Semmi más lisztem nincsen itthon, és venni sem tudok jelenleg mást... Ehető lesz szerintetek?
2009. júl. 21. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én sokáig azt használtam, volt, hogy rizsliszttel kevertem. Főzelékhez vagy leveshez jó lesz.
2009. júl. 21. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! :) Köszönöm a választ, sokat segítettél! :) Megyek és csinálom is.
2009. júl. 21. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az igazi, nem sűrít annyira. Persze azért meg lehet próbálni.
2009. júl. 21. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon finom lett! :)
2009. júl. 21. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Tényleg működik..:) és a rántás is.
2011. jan. 12. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!