Hogyan tudjuk megkülönböztetni az őzhúst a kutyahústól?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 13:16
1/11 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint ahogyan a szárnyashúst a wombathústól.
2/11 A kérdező kommentje:
A wombat itthon nem elérhető, azonkívül a szárnyasokkal nem hasonlít a felépítésük. A válasz nem hasznos.
2016. júl. 20. 13:54
3/11 anonim válasza:
Tudtommal kutyahús sem elérhető itthon.
4/11 anonim válasza:
A kutyahús is sötét,porhanyós,de édes.
A vadhús hosszú főzés után lesz porhanyós,de nem édes.
Itthon nem manipulálnak kutyahússal,inkább a marha szokott kacsává,vaddá "átlényegülni".
5/11 anonim válasza:
Egy őz sokkal nagyobb, mint egy kutya, így az egyes részei is nagyobbak. Aki már evett őzet, nem hiszem, hogy ne tudná megkülönböztetni más húsoktól.
6/11 anonim válasza:
De aki még nem evett, és nem egy egész combot vesz, meglehetne vezetni vele. A legjobb megoldás, ha megbízható forrásból szerzi be az ember. Legalább is nem úgy, hogy épp megismerkedsz egy félrészeggel a kocsmában, és felajánlja, hogy "hozok én neked holnapra őzhúst". Férjem mesélte, hogy egyszer egy nem túl intelligens kollégája eladta a másiknak a macskát nyúl gyanánt. Megnyúzva, fej és lábak nélkül el is hitte.
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok túl naív, de el nem tudom képzelni, hogy valaki kutyát vagy macskát ad el husinak. Brrr
8/11 anonim válasza:
7. Sajnos pedig tényleg vannak ilyen emberek, sőt ennél rosszabbak is. Azért írtam, hogy nem mindegy kitől veszel háznál húst.
9/11 anonim válasza:
Ha még eredeti csomagolásban van akkor nem gond!
10/11 Szaniszlo Ferenc válasza:
Szerintem nincs az a fuszermennyiség, amivel el Lehet benni az ôzhús dohos Erdei pocsolyaízét. A kutyát viszont ha jó tápon hízlalták, jó rövid láncon hogy zsìros maradjon, akkor isteni this benni rozmaringossan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!