Hogyan tudom megkülönböztetni fagyasztott állapotban a karajt a combtól?
Figyelt kérdés
Nem én csomagoltam, és nem tudom megkülönböztetni :( Pörköltet szeretnék csinálni a zöldbabgulyáshoz.2011. jan. 5. 10:36
1/4 anonim válasza:
A szinében eltérő. A karaj világos "fehérhús" és keskeny hosszúkás, olyan tuskó formájú,ami egyben van, így a szelete sem nagyobb egy átlagos kettészelt zsemlénél. A comb úgynevezett "piroshús", tehát sötétebb és csomagoláskor egy darab belőle elég duci,mint egy buci, szeletelve meg nagyobb, mint a karaj.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kösziiii!!
2011. jan. 5. 10:52
3/4 anonim válasza:
Ha véletlenül ma másikat veszed elő, a karajt, szeleteld fel, kend be mustárral, olivával, borssal, és tedd a hütőbe. Napokig érlelődhet a karaj ebben a pácban, és addig elfogy a gulyásod. Sógornőm szokott mindig úgy fagyasztani, hogy nem irja rá, hogy mi van benne. Ha megkérdezed, mit főzöl ma? - az a válasz, hogy még nem tudom. /a csapban olvad a hús/.
4/4 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 5. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!