Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szokott buborékos lenne...

Barat1f kérdése:

Miért szokott buborékos lenne a palacsintám?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben mikor palacsinta tésztát csinálok általában buborékos szokott lenni a tésztájá, és felsző részen ilyen habszerű dolog van, miért?

legutóbb majdnem csak tejből csináltam.



2016. júl. 11. 23:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Jól van nem tudok írni, látszik hogy este van ^^
2016. júl. 12. 00:02
 2/4 anonim válasza:
100%
nem tudom, az ásványvíztől szokott általában, de ha te nem teszel. de a bubis palacsinta finom
2016. júl. 12. 01:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs annak semmi baja, lehet, hogy sok levegőt kevertél bele, ezenkívül a szódától is szokott ilyen lenni.Én vegyesen csinálom tejjel és szódával, és mindig kis buborékok jelennek meg a felső felén , szinte hólyagnak tűnnek. Megfordítva teljesen eltűnik, szépen piroskásra sül.
2016. júl. 12. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 tb86 válasza:
Szerintem ahogy a nedvesség gõzformáján távozik belõle.
2016. júl. 14. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!