Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lett savanyú a palacsintám?

Csitt kérdése:

Hogy lett savanyú a palacsintám?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanúgy csinálom a palacsintát, és friss tojásból csináltam. Mégis savanykás íze lett, csak úgy ahogy a gofrim is legutóbb. Lehet, hogy a lisztben van a hiba? A lejárt szavatosságú liszttől lehet savanykás íze a tésztának? írjatok! :)
2014. márc. 20. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
a lisztől nem viszont a tejtől előfordulhat. vagy a zsíradékban.
2014. márc. 20. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
minden friss volt,a tejet is ma vettem... csak a liszt áll már hónapok óta a kamrában
2014. márc. 20. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

a lisznek 1,5-2 évig nem szokott baja lenni.

ha pedig baja van akkor az nem savanyú hanem molyos ,vagy bogaras.

tejtől lehet még akkor is előfordulhat ha friss volt ,hogy a hő hatásra valami miatt savanykás lesz.

2014. márc. 20. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Újra megcsináltam a gofri tésztáját, és tényleg a liszt volt a ludas. :( Most ki kell dobnom 4 kilo lisztet...
2014. márc. 20. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Némelyik liszt nagyon vacak, mostanában a kenyereknek sincs olyan jó íze, mint régen, már nem tudom melyikből süssek kenyeret, állagra is rosszabb.
2014. márc. 20. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!