Mitől lesz "savanyú" a tészta?
Figyelt kérdés
Anyósom vett 10 napja lejárt lisztet,olyan csomós volt,hogy át kellett szitálni.
Ma nekiálltam kenyérlángost sütni,és savanykás íze van már nyersen is a tésztának.
KEvés só,olaj,és friss budafoki élesztő van benne.
Állítja,hogy az élesztőtől savanyú,nem pedig a liszttől.
Szerintetek?
2014. febr. 8. 19:56
1/4 anonim válasza:
Attól, hogy 10 napja lejárt, még nem hinném, hogy savanyú, hacsak nem érte valami nedvessé és be nem dohosodott, de annak a szagán is kellett volna érződnie.
Ha maradt még a lisztből, az ujjaddal kóstold meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,nagyon össze volt állva,szerintem rossz helyen volt tárolva.
2014. febr. 8. 20:03
3/4 anonim válasza:
Lehet. Egyébként az avas liszt nem savanykás, hanem keserű és büdös. De így sajnos csak tippelgetni tudok. Ha rossznak érzed, akkor dobd ki a francba. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem a Budafoki élesztő mindig rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!